Vi välkomnar Kristofer Jonsson till ATS-Orwak-familjen!

Med en imponerande bakgrund som elitmålvakt, en passion för att hantera många bollar i luften och en stark drivkraft att bygga långsiktiga och hållbara kundrelationer, är Kristofer nu redo att ta över efter Patrik i distriktet Örebro, Värmland och Östergötland.

Kristofer ser fram emot att hitta de mest effektiva lösningarna för dig och ditt företags hantering av återvinnings och avfallsmaterial— med ett tydligt fokus på kvalitet, miljö och säkerhet.

Vi ställde tre snabba frågor till Kristofer:

Vad lockade dig till att börja på ATS-Orwak?

Hur företaget prioriterar kvalitet, miljö och säkerhet. Det är viktigt för mig att vara en del av ett företag som verkligen bryr sig om dessa värden.

Jag ser också fram emot de möjligheter som ATS-Orwak erbjuder för personlig utveckling och att ständigt ställas inför nya utmaningar. Det är en bransch med en spännande framtid och jag är övertygad om att jag kan bidra till ATS-Orwaks fortsatta framgång.

Vad tycker du är roligast med din roll som säljare hos ATS-Orwak?

Att gå från Key Account Manager (KAM) till distriktsäljare är en spännande möjlighet för mig. Jag ser fram emot att träffa våra kunder direkt i deras vardag och få möjligheten att lära känna olika verksamheter och branscher på djupet.

Med nästan sex års branscherfarenhet, brinner jag för att skapa starka kundrelationer. Mitt mål är att leverera anpassade effektiva lösningar som gynnar våra kunder och samtidigt kunna påverka positivt på miljön då de lösningar vi arbetar med oftast innebär minskade transporter hos kunder och därmed även koldioxidutsläpp.
Min närvaro ute hos kunderna kombinerat med en stark organisation, kommer att göra det möjligt för mig att fokusera på effektiva, hållbara och säkra kundlösningar.
Jag ser fram emot att arbeta tillsammans för att bygga en hållbar framtid för ATS-Orwak och våra kunder.

Hur ser en perfekt dag ut för dig?

– Jag älskar att ha många bollar i luften, vilket kan bero på min bakgrund som målvakt (säger Kristofer lite skämtsamt)

En perfekt dag för mig är när jag har massor av kundmöten inplanerade. Jag är alltid ute efter att få till avslut och lämna våra kunder nöjda och glada. Jag är extremt fokuserad på att uppnå resultat, att ha nöjda kunder, hitta riktigt bra lösningar och att nå mål är något som ger mig en kick.

Efter att arbetsdagen är slut, när jag inte umgås med mitt barn, ser jag till att hålla mig i form och att må bra, gärna genom träning på gymmet. Dessutom är jag passionerad fotbollstränare, vilket ger mig chansen att dela med mig av mina erfarenheter och hjälpa andra att utvecklas. Det är så jag ser på en perfekt dag!

Behöver ni se över er återvinning och avfallshantering?
kontakta Kristofer:

Telefon: +46 (0)70 508 49 40
E-post: kristofer.jonsson@ats-orwak.se

Vi är övertygade om att Kristofer kommer att passa bra in i Team sälj!

/Team ATS-Orwak