Vi är glada att meddela en spännande förändring som inte bara stärker vår satsning på kvalitet, säkerhet och miljö, utan också är en naturlig utveckling av vårt engagemang gentemot våra kunder och leverantörer.

Vi är stolta över att informera om att Patrik, som har en lång erfarenhet som säljare hos oss, nu tar på sig rollen som Teknisk Produktansvarig.

I sin nya roll kommer Patrik att fungera som navet mellan våra sälj- och serviceteam samt våra leverantörer. Han kommer att ansvara för garantiärenden, avvikelser och CE-märkningar för att försäkra sig om att våra produkter inte bara uppfyller, utan överträffar era förväntningar.

Som Teknisk Produktansvarig kommer han även att ha ansvaret för kanalpressprojekt, där vi ser en ökad efterfrågan på marknaden.

Vi är övertygade om att Patriks gedigna erfarenhet i branschen kommer att vara ovärderlig i denna roll. Denna förändring stärker vårt åtagande att vara ledande inom branschen när det kommer till högkvalitativa, säkra och hållbara komprimeringslösningar och servicetjänster.

Målet är att våra produkter och tjänster alltid ska överträffa era förväntningar och behov.

Team ATS-Orwak