VI ERBJUDER RÄTT LÖSNING FÖR DIG

Med vår kunskap hjälper vi våra kunder med tidseffektiva lösningar för att hantera restprodukter vid källan.

Våra komprimatorer möjliggör lagring av avfallet utomhus i snygga brandsäkra containrar utan att dyr produktions- och lageryta inomhus behöver användas.

SERVICETEKNIKER PÅ VÄG NÄR DU BEHÖVER DET

Via vår serviceavdelning (tidigare Service Link) har vi tillgång till en rikstäckande serviceorganisation som säkrar driften hos våra kunder och erbjuder regelbunden service.

Bal- och brikettpressar tillverkade i Sverige

Sedan 2017 driver ATS-Orwak försäljningen av vårt systerbolag Orwaks produkter på den svenska marknaden. Orwak har sitt huvudkontor och moderna produktions-enhet i småländska Sävsjö i Sverige. Där har de utvecklat och tillverkat komprimerings-utrustning sedan 1971.

FÖLJ MED PÅ EN TUR GENOM ORWAKS FABRIK

Bal-, brikett-, kärl- och säckpressar byggs från ax till limpa där allt från plåtverkstad, monteringslinor, teststationer samt lager och logistik är samlat under ett tak.
Se videon

VÅRA KUNDER BERÄTTAR

Möt några av våra kunder och inspireras av deras syn på effektiv små- och storskalig avfallshantering i olika miljö och branscher och hur ATS-Orwaks komprimeringslösningar och bidragit till en lönsammare restproduktshantering. Läs mer

INGÅR I SULO GROUP

ATS-Orwak ingår sedan 2020 i Sulo Group, en global organisation med huvudkontor i Frankrike. Sulo är en stark partner för insamlingslösningar – en ledande internationell tillverkare av kärl och underjordiska system för uppsamling och separation av återvinningsbara material. Besök Sulo-koncernens webbsida 

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

  • 500 miljoner EUR omsättning
  • +60 utrustade länder
  • 8 fabriker
  • +2500 anställda
  • # 1; Europas ledande leverantör av avfallshanteringslösningar