Kommer flödet av produktförpackningar och annat avfall någonsin att ta slut? Inte så länge du är verksam, men med våras komprimeringslösningar tar du kontrollen! Förvandla avfallshanteringen från en tidskrävande och kostsam faktor till en strömlinjeformad process som sparar plats, tid och kostnader i din verksamhet. 

Vilka fördelar ger Orwak dig i livsmedelshandeln?

Läs mer om utmaningar och lösningar i avfallshanteringen för livsmedelsbutiker på vår contentportal!

Kundcase: Hemköp är den enda livmedelsbutiken i orten

Den lokala livsmedelsbutiken i småstaden Vrigstad i Småland har drivits av familjen Thor sedan 1970-talet och det är den enda matbutiken i orten. Magnus Thor är butikschef och leder ett team på ca 10 medarbetare. Butiken har växt under åren och så har avfallsvolymerna i verksamheten. Se videointervjun och hör hur Magnus styr upp avfallshanteringen i sin butik!

Kundcase: ICA-butiken hanterar 140 ton wellpapp om året

Avfallshantering och återvinning hos ICA Olskroken i Göteborg är en naturlig del av den dagliga verksamheten i butiken med 60 medarbetare. Varor levereras dagligen i kartonger och det är en utmaning att ta hand om dessa mängder av förpackningsmaterial. Att ha komprimerings-utrustning sparar tid, pengar och yta. Se videointervjun  om att bemästra den utmanande avfallshanteringen i en livsmedelshandel i storstaden!